Byggservice Kristinehamn

All Snickeri & Bygg, Städ

Vi finns för dig!

Behöver du i Kristinehamn hjälp med någonting inom byggservice? Då finns vi på All Snickeri & Bygg, Städ för dig! Vi arbetar med det mesta inom byggservice men är specialiserade på altaner och uterum, så om du är intresserad av våra tjänster, är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss för vidare information. Vi finns tillgängliga på telefon, men också på Facebook.

Det finns flera års erfarenhet bakom företaget och när det gäller byservice hjälper vi till inom det mesta som har med detta att göra. Vi finns för dig som både företag och privatperson, så tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av våra tjänster. Med vår hjälp blir det enkelt att genomföra sitt byggprojekt. Vi ser fram mot att få hjälpa dig.

Facebook

Vill ni veta mer om oss och följa det vi gör, kan ni gå in på vår Facebook och få reda på mer information. Där ser ni några av våra arbeten, och ni kan även få mer information om våra tjänster och erbjudanden.

Olika tjänster

Vi erbjuder  tjänster inom bygg och städservice. Inom städ kan vi hjälpa dig med bland annat flyttstädning, veckostädning eller månadsstädning. Våra tjänster inom bygg kan du läsa mer om HÄR.

hundra procent nöjda kunder

Alla som vänder sig till oss skall bli hundra procent nöjda både med den service de får av oss, såväl som med vår kundservice. Alla våra kunder är VIP-kunder!

Vill ni veta mer?