städservice örebro

All Snickeri & Bygg, Städ

Vi finns för dig!

Behöver du i Örebro hjälp med någonting inom städservice? Då finns vi på All Snickeri & Bygg, Städ för dig! Vi ser alltid till att kunden blir nöjd, och vi avslutar inte arbetet innan det blir som kunden vill. Vårt mål är att du ska ha vårt företag i första tanke nästa gång du behöver hjälp med någonting inom städservice, och med flera års kunskap i ryggsäcken gör vi allt för att leva upp till dessa förväntningar. Vi hjälper både företag och privatpersoner.

Det finns flera års erfarenhet bakom företaget och när det gäller städservice hjälper vi till inom det mesta som har med detta att göra. Vi finns för dig som både företag och privatperson, så tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av våra tjänster. Med vår hjälp blir det enkelt att få ett välstädat hem eller kontor. Vi ser fram mot att få hjälpa dig. Varmt välkomna ska ni vara till oss på All Snickeri & Bygg, Städ.

Facebook

Vill ni veta mer om oss och följa det vi gör, kan ni gå in på vår Facebook och få reda på mer information. Där ser ni några av våra arbeten, och ni kan även få mer information om våra tjänster och erbjudanden.

Olika tjänster

Vi erbjuder  tjänster inom bygg och städservice. Inom städ kan vi hjälpa dig med bland annat flyttstädning, veckostädning eller månadsstädning. Våra tjänster inom städ kan du läsa mer om HÄR.

hundra procent nöjda kunder

Alla som vänder sig till oss skall bli hundra procent nöjda både med den service de får av oss, såväl som med vår kundservice. Alla våra kunder är VIP-kunder!

Vill ni veta mer?